Bloembindcursus Rijnsburg

Bloembindcursus Rijnsburg

Mondkapjesplicht

Mocht u een bezoek aan FloraHolland willen brengen voor het ophalen van spullen, dan bent u verplicht om binnen een mondkapje te dragen.

De beveiliging controleert hier regelmatig op en bij het niet dragen van een mondkapje (en hesje) riskeert u een boete van € 95,–.

Welkom

Beste cursist,
Zoals we 23 februari gehoord hebben, komen er iets meer versoepelingen, Maar blijft de avond klok tot 15 maart en stijgen de cijfers toch ook weer. Daarom hebben wij besloten om de cursus voor dit seizoen te stoppen. U krijgt u geld terug gestort van de lessen vanaf januari, dus 8 lessen en nog 1 van vorig jaar.

Wij hadden nog gehoopt, dat we vanaf maart nog een paar weken les konden geven.
Officieel zou de laatste lesweek 8/9/10 maart zijn en daarna hoopten wij nog 2 weken door te gaan.
Maar helaas gaat het niet meer lukken en om weer af te wachten tot 15 maart, Is geen goed idee.

Hoe jammer het wij ook vinden, is dit de beste oplossing.
En wij hopen dat we in september weer kunnen starten met een nieuwe cursus. Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.
U kunt u geld binnenkort op u rekening verwachten.

ps. Ook de paas workshop gaat niet door dit jaar.

Met vriendelijke groet,
De bloembindcursus

Ons aanbod van cursussen

Welke cursus past het best bij u?

Beginners

Heeft u weleens bewonderend naar een bloemstuk staan kijken en heeft u zich afgevraagd hoe het wordt gemaakt? Dan is deze cursus ideaal om de beginselen van het bloemschikken te leren. Lees Meer "Beginners"

Gevorderden

De cursus gevorderden gaat verder waar de beginners cursus stopt. In deze groep krijgt u meer materialen en leren wij u nog meer over de stijlen. Het is de bedoeling dat u veel zelfstandig werkt om zo tot een goed eindresultaat te komen. Lees Meer "Gevorderden"

Fantasie

In deze cursus krijgt u geheel de vrije hand. We verwachten dat u de techniek van het bloemschikken al beheerst en veel zelfstandig kan werken. U krijgt meer te leren over de kleur, verhoudingen en balans in het bloemstuk. Lees Meer "Fantasie"